måndag 11 juni 2012

Tre teman i en och samma..Häst, basket och logistik

Det är hektiskt nu. 
Sista tiden har bloggen blivit aningen försummad och jag  ber så mycket om ursäkt för det. 

Men, så länge tårtor bara är en hobby för mig, så måste resten av livet hinnas med också. Skolan har tagit sitt så här nu på slutspurten av första året. Men i fredags sattes punkt för år 1 :) Det har varit ett tufft år med mycket ny studieteknik, långa resor, tempo som heter duga i studierna och många (för mig) nya ämnen. MEN, året är avklarat och nu är det S O M M A R L O V :) Ska bli riktigt gott att vila och bara ägna tid åt sin hobby. Så under sommaren kommer det nog bli lite mer aktivitet här på bloggen :)

Vad surrar i luften just nu?? Jo,2 tårtor under helgen som är avklarade. Tre stycken studenttårtor  ligger och väntar under veckan och 2 födelsedags tårtor veckan efter. SEN blir det lite ledighet, vifta i tårna och ladda batterierna :) Like it!!

Helgens första tårta var till en nära vän. Hennes dotter och son hade fyllt år plus att hon avklarat sina egna studier (Transport logistik). Uppdraget blev att försöka få tre teman i en och samma tårta.

Hennes dotter älskar hästar. Så, det var ett givet och enkelt  tema redan från början. Sonen spelar basket och spelar även i distriktsmästerskapet, så självklart skulle han i egen högperson, iförd matchkläderna, sitta på tårtan ;) Tyvärr hade jag knapert med tid för att fixa något kul när det kom till Transport logistik.. Hade tänkt något kul som ett kraschat flygplan eller nått Men där blev det en enkel variant/lösning med endast en skylt.








Grattis än en gång Johanna,Joakim och Jessica!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar